Aura lezen

Derde editie

Dit is een fysieke cursus, dus niet online.
Scrol even naar beneden voor het programma.

  • Jezelf afschermen en gronden en toch open te staan en ruimte geven aan je intuïtieve vermogens. 
  • Concentratie op het derde oog van waaruit een onderscheidingsvermogen ontstaat t.a.v. de etherische wereld. 
  • De aura in haar/ zijn ruimtelijkheid ontdekken en plaatsen 
  • Chakra’s lokaliseren & onderscheiden 
  • Hun diversiteit interpreteren en ieder chakra met de eigen unieke en authentieke eigenschappen, analyseren 
  • Vertrouwen leren ontwikkelen in de eigen intuïtieve vermogens. De stem van de intuïtie durven horen, tussen rationele argumentatie of illusie in. 
  • Het geheel van de chakra-informatie op een holistische wijze interpreteren. 

Programma

Dit programma wordt steeds op de zaterdag gehouden op 30 september, 7 oktober, 28 oktober, 11 & 25 november. Deze fysieke cursus wordt niet opgenomen.

Aura en chakra lezen. Wat je wensen zijn, waar de kwaliteiten liggen, waar de angst zich verschuilt dat is allemaal te lezen uit iemands eigen uitstralingsveld de aura. Nog specifieker is het niveau en zijn de kenmerken van de chakra’s die vormen de energetische dynamo’s stimulerend van iemands psyche en van het fysieke gestel. 
 

Chakra lezen is een intuïtieve vaardigheid die vooral concentratie vraagt. Daartoe beginnen we elke bijeenkomst met een meditatie. Al snel blijkt met de eerste les dat je met je handen vrij goed de energie of de uitstraling van een chakra kunt waarnemen. Als een wind, een koude- een warmte uitstraling, of als een gebundelde kracht, een wollig energieveld; op allerlei manieren neem je op empathische wijze de chakra’s waar. Afhankelijk van je eigen aanleg. Dit is fase een, die niet kan worden overgeslagen. Daarna volgt de verdieping over wat die uitstraling, betekent voor die persoon. Steun van de theorie is hierbij nodig. 
Als je energetische waarneming gedragen wordt door kennis over de chakra’s kun je sneller interpreteren omdat je dan weet welke waarden bij welk chakra horen. In fase twee blijkt dat je in een wisselwerking komt met diegene die de reading ondergaat. Jij, als reader, ervaart een bepaald energie koud of warm of beiden tegelijk en je meldt dat of vraagt daarover iets aan de ander. Kennis is nodig, maar kennis is ook een valkuil, als we gaan interpreteren of overleggen is het geen helder waarnemen meer, dan verdwijnt het readen dat vanuit een andere frequentie in de hersenen of het hart werkzaam is, dan het overleggen. 

Lees hieronder verder over het programma.


In fase twee is het nodig om wel je bevindingen te melden of om heel korte essentiële vraagjes te stellen maar het blijft cruciaal om in de flow van het waarnemen te blijven. Deze fase is puur creatief op energetisch niveau. In fase drie vangt de interpretatie aan, de verkregen beelden uit fase een en twee worden nu gedeeld, besproken en geïnterpreteerd. Nu mag alle kennis op psychologisch, energetisch en fysiek niveau gebruikt worden om tot een juiste interpretatie te komen. Vanzelfsprekend  bereikt de laatste dagen de interpretatie een dieper niveau omdat de eerste dagen de techniek nog belangrijk is en ook de ontdekking of ontwikkeling van je eigen persoonlijk talent hierin. 

Op een dag zijn vier uur nodig, inclusief korte pauzes om tot verdieping te komen. Na vijf dagen heb je je eigen kwaliteit ontwikkeld en afhankelijk daarvan kun je op een verantwoorde wijze een reading doen. Afhankelijk van je eigen studie, bereik je een goed niveau, ben je te veel nog met afleiding en allerlei emotionele drukte bezig dan ontstaat minder ontwikkeling als wanneer je met toewijding je intuïtie vormt. 

 


 

Dag een: leren afschermen en gronden, jezelf blijven ook al verbind je jezelf energetisch met een ander. Aura ervaren. Eerste waarneming van de chakra’s, de vorm en structuur ontdekken. De sterkste uitstralingsvelden ontdekken. 

Dag twee: de chakra’s of de aura nader invoelen en dieper de inhoudelijke kant van de chakra’s analyseren. Psychologie van de chakra’s interpreteren. De eigen energetische vaardigheid trainen. 

Dag drie: de chakra energie analyseren en binnen de zeven hoofdchakra’s interpreteren. De opbouw van een holistische interpretatie. Lezen vanuit de handen en vanuit het hart. 

Dag vier: het lezen van ’de roos’  een speciale techniek om een creatieve impressie van de chakra’s en de aura te verkrijgen. Training interpretatie. Spirituele waarden zien. 

Dag vijf: aandacht voor invloeden van buitenaf, eveneens vorige levens, vampiers, entiteiten en engelen. Interpretatie van het spirituele veld met psychologische waarden en fysiek welbevinden. 

Na afloop ontvang je met voldoende deelname en resultaat een certificaat. Locatie Amsterdam west, nadere informatie volgt met inschrijving.