Vervolg helend vermogen

 

Je leert: 

  • Meer diepgang t.a.v. de horoscoop en daardoor een gegrond houvast op de achtergrond en de psychosomatiek van iemands klachten. 
  • Hierdoor tot een toepasselijke advies voor iemand om tot verbetering of herstel te geraken. Aandacht voor chronische ziekten en de mysterieplaneten. 
  • Het geheel van de horoscoop bezien. Uit alle informatie en details zowel fysiek als psychologisch toch de hoofdlijn ontdekken. Uit dit bewustzijn ontstaat een zinnig en toepasselijk advies. 
  • Met de progressie en de transits of de solaar erbij zijn vaak goede aangrijpingspunten voor herstel of evolutie te vinden. 

Programma

Dit programma is op dinsdagavond van 11 januari tot en met 1 februari. Deze cursus word via Zoom opgenomen, voor het geval je een avond niet kan.

Een vervolg op de eerder gegeven cursus ‘’het Helend Vermogen van de Dierenriem’’. In deel twee wordt dieper op de stof ingegaan, door  horoscopen te bestuderen. Horoscoop en casus worden tevoren doorgegeven waarna ze in de les er op besproken worden. De radix wordt doorgenomen, met de secundaire progressie en de transits. 

Tevens gaan we verder in om mogelijkheden tot herstel, zowel met kruiden, celzouten en Bachbloesems als met andere behandelmethoden.  
 

Avond een; Het verschil tussen acute aandoeningen en chronische ziekten, qua ontstaan, benadering en aanpak, de astrologische verwantschap.  Uit  progressie ontwikkelt zich herstel of verergering van ziekte, de transits versterken dit proces. Onvruchtbaarheid is een prangend thema, wie het treft, de  Jonas-cyclus geeft daar een antwoord op. 

Avond twee;  het natuurlijk herstelvermogen of geneeskracht naar iemands aspecten  met voorbeeldhoroscopen.  Ziekte en gezondheid naar progressie en transits. De onbewuste processen die ziekte sturen. De aspecten geven weer welke planeten samenwerken tot herstel en waar de spanning of het verval vandaan  komen. Hoofdaspecten en mineure aspecten uit de geboortehoroscoop in combinatie met de progressie. De sterke invloed van midpunten: een verscholen systeem.

Avond drie;  de grote onderliggende bestuurssystemen van het lichaam: neurologisch, BBRS, endocrien en immunologisch en hun kenmerkende   symptomen, de astrologische verwantschap en opties tot herstel. De huizen en planeten zijn per besturingssysteem anders qua vitale betekenis. Toepasselijke psychosomatiek met begeleidend advies. 

Avond vier; voorbeeldhoroscopen, ingebrachte vragen. De huid en de achterliggende planeten en de weg tot herstel.  Detoxen en drainage in combinatie met astrologie, Ceres, Jupiter, Saturnus en de persoonlijke planeten. Detoxen en drainage vanuit een kosmisch en natuurlijk ritme, wat het reinigen effectief maakt, tevens toepasselijke kruiden en middelen.